Images

Bundel van Roomba® j7+-robotstofzuiger en Braava jet® m6-dweilrobot

Bundel van Roomba® j7+-robotstofzuiger en Braava jet® m6-dweilrobot

EMEA_j7plus_m6g

Op voorraad

Promotions

€ 1.698,00
Qty :

Maak kennis met de robotstofzuiger die gegarandeerd de klus klaart. De Roomba® j7+-robotstofzuiger beschikt over 10x meer zuigkracht * en is voorzien van unieke intelligentie waardoor snoeren en ontlasting van huisdieren niet worden opgezogen. Deze stofzuiger 'weet' zelfs op welke tijdstippen u thuis bent en in welke seizoenen mogelijk vaker moet worden schoongemaakt. Voor een nog schoner resultaat laat Imprint® Link-technologie, exclusief ontwikkeld door iRobot, de Braava jet® m6-dweilrobot weten wanneer hij mag dweilen als de Roomba® j7+-robotstofzuiger klaar is met stofzuigen.  
*Vergeleken met een robotstofzuiger uit de Roomba® 600-serie.

Additional Information

Deze robot heeft één missie: Ervoor zorgen dat het werk goed wordt gedaan

 

Jouw droom van een schoon huis kan werkelijkheid worden ondanks hectische dagen en plannen die altijd wijzigen. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie om zijn weg te vinden in jouw huis. Hij vindt de kruimels onder de tafel, de op de grond gevallen popcorn van de filmavond, haren van de hond en dagelijks vuil en stof, en zuigt alles betrouwbaar en grondig op.

Met nog slimmere functies, om schoon te maken zoals jij dat wilt.

Jouw huis krijgt alle aandacht die het nodig heeft. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt doelgericht en logisch schoon in evenwijdige banen. De Roomba® j7+-robotstofzuiger maakt gebruik van PrecisionVision-navigatie en herkent onder andere huisdierongelukjes en oplaadkabels zodat deze worden vermeden. Je kunt er dus gerust op zijn dat de Roomba® j7+-robotstofzuiger je huis heerlijk schoon heeft gemaakt als ja na een hectische werkdag thuiskomt. Het apparaat leert dus niet alleen jouw huis kennen, maar kan ook in realtime reageren zodat de klus wordt geklaard.

Een perfecte combi van kracht, nauwkeurigheid en prestaties

De vele facetten en details van jouw huis verdienen allemaal een eigen speciale schoonheidsbehandeling. Zorg dat jouw huis blijft sprankelen met het 3-staps schoonmaaksysteem. Het maakt gebruik van dubbele rubberen borstels voor alle vloertypen om stof, vuil en haar van huisdieren te verwijderen op uiteenlopende vloeroppervlakken, heeft een speciale borstel voor randen en hoeken en een 10x sterkere zuigkracht* die hardnekkig vuil en stof aanpakt. Voor een nog schoner resultaat laat Imprint® Link-technologie, exclusief ontwikkeld door iRobot, de Braava jet® m6-dweilrobot weten wanneer hij mag dweilen als de Roomba® j7+-robotstofzuiger klaar is met stofzuigen.  

Maandenlang geen omkijken meer naar het stofzuigen

Vuil en stof blijven weg omdat de Roomba®-robotstofzuiger wordt geleegd in de Clean Base® automatische vuilafvoer met AllergenLock-stofzakken die 99% van de pollen en schimmel vasthouden. Dit betekent dat je geen last hebt van vuil of stofwolken wanneer je de zak leegt. Gooi de gebruikte zak gewoon in de vuilnisbak en plaats een nieuwe zak in de basis - schoon en eenvoudig.

Maakt jouw huis schoon en vervolgens zichzelf

Vuil en stof blijven weg omdat de Roomba®-robotstofzuiger wordt geleegd in de Clean Base® automatische vuilafvoer met AllergenLock™-stofzakken die 99% van de pollen en schimmel vasthoudt. Dit betekent dat je geen last hebt van vuil of stofwolken wanneer je de zak leegt. Gooi de gebruikte zak in de vuilnisbak en plaats een nieuwe zak in de Clean Base® - schoon en eenvoudig.

Hij maakt schoon, zodat jij verder kunt

Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je 's ochtends de deur uitging en toch plotseling nog kruimels onder de keukentafel zag liggen? Dat moet natuurlijk opgeruimd zijn als je thuiskomt. Geef dan eenvoudig jouw Roomba® j7+-robotstofzuiger via de iRobot Home-app of je spraakassistent* opdracht om die plek meteen schoon te maken zodat je er geen omkijken meer naar hebt.

*Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.

Nooit meer gerommel met jouw planning

Schoonmaken zal je dagelijkse leven niet hinderen, omdat de Roomba® j7+-robotstofzuiger jouw gewoonten aanleert en op basis daarvan persoonlijke planningen aanbiedt. Hij raadt zelfs aan om vaker schoon te maken als er in jouw regio meer pollen zijn of wanneer huisdieren in de rui zijn. En dankzij de integratie met een spraakassistent kun je een opdracht geven met alleen je stem.*

*Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Home en Alexa. Alexa en alle bijbehorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of haar gelieerde ondernemingen. Google is een handelsmerk van Google LLC.

Vraagt wat hij moet doen en onthoudt wat je zegt

Til jouw schoonmaakervaring naar een hoger niveau met een robot die beter gaat schoonmaken naarmate hij meer gebruikt wordt. De Roomba® j7+-robotstofzuiger is uitgerust met iRobot Genius, zodat jij jouw robot kunt instellen om schoon te maken wanneer u niet thuis bent. Tijdens het schoonmaken maakt de stofzuiger foto's van obstakels, zoals oplaadkabels, en stuurt deze rechtstreeks naar je app. Daardoor weet je welke rommel of gevaren in huis aanwezig zijn, bijvoorbeeld troep van huisdieren, en kun je actie ondernemen of feedback geven over hoe de Roomba® j7+-robotstofzuiger in de toekomst moet omgaan met deze obstakels. Je kunt erop vertrouwen dat we in elke fase altijd de hoogste beveiligingsstandaarden met versleuteling toepassen, zodat jij maximale controle hebt over jouw schoonmaakplanning en jouw gegevens.

De ultieme dweilrobot met Precisiespray

Precisiespray weekt het vuil en kleverige substanties los zonder uw meubels, tapijten of muren te beschadigen. Gebruik het Braava jet™ reinigingsproduct voor harde ondergronden voor een langdurige, frisse geur.

 

 

Padsysteem:  Nat dweilen en droog afnemen

Bevestig een Braava jet® reinigingspad en de robot kiest automatisch de reinigingsmethode.

Nat dweilen
Pads voor nat dweilen met vezels van vochtabsorberende vezels om kleverige massa's, vuil* en keukenvet af te breken

Wasbare pads voor nat dweilen
Wasbare pads voor nat dweilen gebruiken vezels van vochtabsorberende vezels om kleverige massa's, vuil* en keukenvet af te breken

Droog afnemen
Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om vuil, stof en haren van huisdieren op te pakken

Wasbare pads voor droog afnemen
Wasbare pads voor droog afnemen gebruiken microvezels om vuil, stof en haren van huisdieren op te pakken

*Getest in de modus Spot-reiniging.

Maakt gebruik van Braava jet®-reinigingspads

Pads voor nat dweilen hebben een harig oppervlak om kookvet, vuil* en kleverige substanties te helpen verwijderen. Pads voor droog afnemen gebruiken statische elektriciteit om stof, vuil en haar (van huisdieren) op te nemen. Wasbare pad voor nat dweilen en droog afnemen zijn ook verkrijgbaar.

*Getest in de modus SPOT-reiniging

Reikt tot waar het vuil zit

Komt dankzij optimaal ontwerp in hoeken en langs randen. Reinigt dankzij het compacte ontwerp ook onder meubels en andere moeilijk bereikbare plaatsen.

Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimten

Maakt schoon met een efficiënt heen-en-weer gaand bewegingspatroon en vermijdt meubilair, tapijt en andere obstakels. Imprint™ Smart Mapping stelt de robot in staat in de loop van de tijd uw woning te leren kennen, deze in kaart te brengen en zich eraan aan te passen, en zo de beste manier te bepalen om elke kamer schoon te maken.

U kunt uw schoonmaak helemaal zelf bepalen

Houd de meest rommelige delen van uw huis fris en laat de lastige plekken met rust. Dankzij Smart Mapping kent de Braava Jet® m6-dweilrobot het hele huis, van de keuken tot de woonkamer. U kunt schoonmaakzones instellen om op die plekken te laten schoonmaken waar dat het hardst nodig is. Als u vermijdzones instelt, zal de Braava jet® m6-dweilrobot in nette banen rondom objecten en onder meubels navigeren.

Kwaliteit die blijft. Intelligentie die groeit.

Jouw robot wordt steeds slimmer dankzij voortdurende upgrades van de software, met de nieuwste technologie en baanbrekende functies, dankzij iRobot Genius.

Het perfecte schoonmaakteam

Schrap stofzuigen en dweilen maar van jouw to-do-lijst. Dankzij de Imprint® Team-technologie kunnen jouw Roomba®j7+-robotstofzuiger* en de Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van je vloeren, zonder dat je er ook maar iets voor hoeft te doen.

*Werkt met apparaten die geschikt zijn voor Google Assistant en Alexa. Alexa en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Amazon.com of gelieerde bedrijven. Google is een handelsmerk van Google LLC