Images

iRobot® Roomba® i3 robotstofzuiger en Braava jet® m6 dweilrobot bundel

iRobot® Roomba® i3 robotstofzuiger en Braava jet® m6 dweilrobot bundel

EU_i3_m6

Op voorraad

Promotions

€ 1.158,00
Qty :
Compatibel met de Clean Base® automatische vuilafvoer
De Roomba® i3-robotstofzuiger is compatibel met de Clean Base® automatische vuilafvoer. Afzonderlijk verkrijgbaar.
 
Droomteam voor uw schoonmaak
Dankzij de Imprint® Team-technologie kunnen de Roomba® i3 robotstofzuiger en Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om automatisch eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte opeenvolging zorgt voor een grondige reiniging van uw vloeren via een eenvoudige spraakopdracht of de app.

De ultieme dweilrobot
De Braava jet® m6-robot dweilt net zo goed als u dat doet. U geeft aan waar en wanneer er moet worden schoongemaakt, en Precisiespray gaat aan de slag om de m6 te helpen kleverige substanties en kookvet te verwijderen. 

Gestuurd door krachtige intelligentie
De i3 navigeert met behulp van de geavanceerde vloervolgsensoren in nette rijen door uw huis voor het stofzuigen van houten vloeren en tapijt. De m6 de indeling van uw huis kennen en stelt hij persoonlijke Smart Maps samen, zodat hij vakkundig kan schoonmaken en navigeren met nauwkeurige, efficiënte bewegingen. En als de accu leeg raakt, laadt de robot zichzelf op en gaat verder waar hij was gebleven om te zorgen dat de klus wordt geklaard. 

U kunt uw schoonmaak helemaal zelf bepalen
Sensoren vertellen het waar hij wel en niet kan komen. Zo loopt hij minder snel vast op meubilair en weet hij beter waar hij moet komen. Met de sensoren van Dirt Detect™ kan het apparaat zich richten op de plek waar hij het meest nodig is, zoals op de vuilste plekken in uw huis. Dankzij Smart Mapping kent uw robot uw huis van voor tot achter, zodat u zelf kunt bepalen waar en wanneer er moet worden gedweild. Met vermijdzones weet uw robot welke hachelijke gebieden hij moet vermijden, zoals voederbakken of speelplekken.  
 

Additional Information

iRobot® Roomba® i3 robotstofzuiger

Krachtige prestaties en een grote zuigkracht

Geniet van een uitgebreide schoonmaak met een 10x krachtiger zuigsysteem* en dubbele (rubberen) borstels die geschikt zijn voor alle vloertypen. Vuil, stofdeeltjes en dierenharen worden, waar zij zich ook bevinden, opgezogen en verwijderd. Het borsteltje zorgt voor de details door de hoeken en randen grondig mee te pakken.

*Vergeleken met het AeroVac™-systeem uit de Roomba® 600-serie.

Ideaal voor een huis met huisdieren

De dubbele rubberen borstels, voor alle vloertypen, voorkomen dat dierenharen erin verstrikt raken. Zeer efficiënt filter vangt 99% van honden- en kattenallergenen op.

Gestuurd door krachtige intelligentie

Met slimme navigatie wordt de klus geklaard

De i3 + navigeert en brengt uw huis in nette rijen in kaart met behulp van de state-of-the-art vloertrackingsensoren om houten vloeren en tapijt te stofzuigen. 

 

Gaat waar het nodig is, vermijdt waar het niet nodig is

De reactieve sensortechnologie vertelt de robot waar hij wel en niet kan komen. Zo loopt hij minder snel vast op meubilair en weet hij beter waar hij moet gaan. 

 

 

Detecteert en elimineert vuil

Gepatenteerde Dirt Detect™-technologie zorgt ervoor dat uw robot de vuile vloeren in huis opspoort, zoals plekken waar veel gelopen wordt, en maakt het nog grondiger schoon.

 

 

Gaat verder waar hij was gebleven

Slaat geen hoekje of vuiltje over. Als de accu leeg raakt, laadt de robot zichzelf weer op en gaat dan verder om ervoor te zorgen dat de klus geklaard wordt.

iRobot® Braava jet® m6 dweilrobot

De ultieme dweilrobot

De Braava jet® m6 robot dweilt net zo goed als u zou doen. U geeft aan waar en wanneer er moet worden schoongemaakt, en Precision Jet Spray helpt bij het aanpakken van vieze plekken en keukenvet. Komt dankzij optimaal ontwerp in hoeken en langs randen.

 

 

Dweilen dat naadloos aansluit op uw leven

Ideaal voor meerdere kamers en grote ruimtes. Navigeert rond objecten en onder meubilair. Reinigt afgewerkte harde vloeren, waaronder hardhout, tegels en steen 

 

 

Gestuurd door krachtige intelligentie

Dankzij de baanbrekende vSLAM®-navigatie brengt de Braava Jet m6 dweilrobot uw huis in kaart en navigeert met nauwkeurige, efficiënte bewegingen om zo een smetteloze vloer achter te laten.

Blijft vuil een stapje voor

Nieuwe app, betere schoonmaakervaring

Upgrade uw algehele schoonmaakervaring met de totaal vernieuwde iRobot Home-app. Profiteer van functies die helemaal aansluiten bij uw behoeften, zoals persoonlijke planningssuggesties en seizoensgebonden aanbevelingen.

 

 

Schoonmaken wanneer het u uitkomt

Leert van uw schoonmaakgewoontes en stelt roosters voor die aan uw wensen voldoen. U krijgt ook persoonlijke suggesties waar u zelf misschien niet aan zou denken - zoals extra schoonmaken in periodes waarin allergieën de kop opsteken.

 

 

Droomteam voor uw schoonmaak

Dankzij de Imprint® Link-technologie kunnen de Roomba® i3-robotstofzuiger en Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte opeenvolging zorgt voor een grondige reiniging van uw vloeren, zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen.

Slim wordt slimmer.

Altijd in ontwikkeling

Uitgerust met geavanceerde hardware die de intelligente functies biedt waar u vandaag van houdt, maar ook in de toekomst de nieuwste ontwikkelingen bijhoudt.

 

Tikkie jij bent 'm

Het perfecte schoonmaakteam

Dankzij de Imprint® Link-technologie kunnen de Roomba® i3-robotstofzuiger en de Braava jet® m6-dweilrobot samenwerken om automatisch eerst te stofzuigen en vervolgens te dweilen. Deze perfecte volgorde zorgt voor een uitgebreide schoonmaak van uw vloeren via een eenvoudige spraakopdracht* of de iRobot Home-app

Compatible with Clean Base® Automatic Dirt Disposal*

 

Cleans up after you, and itself.

Forget about vacuuming for months at a time with the Clean Base® Automatic Dirt Disposal that allows the i3+ to empty itself for up to 60 days.

*(Clean Base® sold separately)

 

 

Takes the dirty work out of vacuuming